Cote Deonath

Cote Deonath

Vinner av Ultimate Elvis Contest 2023

Verdensmesteren kommer til Måløy. Dette må oppleves!

Image link

Cote Deonath er en verdenskjent Elvis Presley-tributeartist som har viet livet sitt til å bevare og feire musikken og arven til King of Rock and Roll. Cotes kjærlighet til Elvis begynte i ung alder da bestemoren introduserte ham for musikken og stilen til ikonet. Allerede som toåring begynte Cote å synge Elvis-melodier, og hans lidenskap for å opptre vokste bare derfra. Gjennom årene har Cote reist verden rundt for å delta i Elvis-tributekonkurranser, vunnet flere gullmedaljer og mottatt over 35 fan-favoritttitler.

Hans utrolige talent og dedikasjon til sitt håndverk har gjort ham til en elsket figur blant Elvis-fans og hyllestartister. I tillegg til sin imponerende utøvende karriere er Cote også en vellykket gründer. Han etablerte sitt eget produksjonsselskap, 49th Place Productions, i 2018, og grunnla merket ETA Festivals i 2019. Gjennom disse initiativene samarbeider Cote med Elvis Presley Enterprises og Graceland som den største festivalprodusenten i verden for å arrangere ti festivaler årlig og over 35 tribute-konserter hvert år.

Cotes harde arbeid og dedikasjon bar frukt i 2023, da han deltok på Elvis Week for syvende år på rad i Ultimate Elvis Contest og vant tittelen som Ultimate Elvis (Verdensmester 2023). Denne utrolige prestasjonen gjorde ham til den fremste Elvis-hylleartisten i verden, anerkjent av Graceland og Elvis Presley Enterprises.

Til tross for sine mange prestasjoner forblir Cote ydmyk og takknemlig for muligheten til å ære Elvis’ arv gjennom sin musikk og opptredener. Han fortsetter å inspirere og underholde publikum over hele verden med sitt enestående talent og lidenskap for King of Rock and Roll. Å få vinneren av Ultimate Elvis Contest til Måløy året etter hans seier er virkelig et spektakulært arrangement som MÅ oppleves!