Gordon Davis

Gordon Davies

Storbritannia

En av Storbritannias aller beste
Image link

En av Storbritannias aller beste og mest populære ETA-artister, Gordon Davis, er nå klar for The Norwegian Elvis Festival 2024. Gordon har opptrådt som en Elvis Tribute Artist siden 2006 og har en imponerende katalog med over 400 Elvis-sanger!

Han leverer alltid svært energiske liveopptredener og showcases, og er en ettertraktet Elvis Tribute Artist rundt om i verden. Gordons bemerkelsesverdige hylleopplevelse er et virkelig spennende utstillingsvindu, og han har en uhyggelig likhet med Elvis, som inkluderer alt fansen har elsket om Presley – hans utseende, bevegelser, ansiktsuttrykk og stemme. Han er en autentisk Elvis Presley Tribute Artist, en ekstremt talentfull og dedikert utøver med “wow-faktor”.

Gordon har vunnet Images of the King World Champion i Memphis, European Elvis Champion, Champion of Champions og Elvis Master Champion, noe som dokumenterer at han er en av de aller beste ETA-artistene. Dette er en virkelig god og svært populær artist med et stort publikum over hele verden, og det er fantastisk at han kommer til Norge for første gang, spesielt til The Norwegian Elvis Festival og Måløy! Vi ser frem til å presentere Gordon for vårt store publikum!