Jimmy Holmes

Jimmy Holmes

USA

JIMMY HOLMES HAS TAKEN AMERICA BY STORM

Jimmy Holmes kom til finalen i Ultimate Elvis Contest i Memphis 2022, som foregår under Elvis Week i Memphis.
Dette er en konkurranse hvor en skal kåre verdens beste Elvis Tribute Artist (ETA), hvor han igjen er kvalifisert i 2023.
Ut over dette har Jimmy allerede vunnet Windy City Contest i Chicago og en Images of the King-prekvalifiserings konkurranse i Maryland.

Image link

I en alder av 5 år opptrådte han på scenen foran et publikum for første gang.
Gjennom barn og ungdomsår har Jimmy vokst til en av verdens beste ETA som elsker å stå på scenen å formidle Elvis.
Jimmy blir enda en stor opplevelse under The Norwegian Elvis Festival, en opplevelse som du ikke må gå glipp av !
Vi er stolt av å kunne presentere artister av de aller beste fra USA og i verden !

Jimmy er fra Demotte i Indiana. Han ble født med et musikalsk talent med kjærlighet for musikk. Mer spesifikt hadde han en forkjærlighet for Elvis sin musikk. Hjemmevideoer fanger Jimmy i en alder av tre, når han synger med på sangene til The King.

Faren hans, Jim Holmes, var en Elvis Tribute Artist under Jimmys oppvekst. Jimmy deltok på farens show og ETA-konkurranser. I en alder av 5 opptrådte han på scenen foran et publikum for første gang. Gjennom barn og ungdomsår har Jimmy vokst til en fremragende ETA som elsker å stå på scenen å formidle Elvis.

Nå har han laget en prisvinnende Elvis-hyllest i verdensklasse. En hyllest som fanger spenningen, lidenskapen og elektrisiteten til Elvis i sin beste alder, tidlig på 70-tallets konserts år. Jimmys show gjenskaper hver eneste detalj av en Elvis-konsert. Fra jumpsuiten til utseendet, den er så autentisk som den kan bli. Deltakere på Jimmys show vil bli fascinert av hans evne til å imitere Kongen.

Han har stemmen til å synge den mektige ‘How Great Thou Art’ og bevegelsene til ‘Suspicious Minds’.

Jimmy bestemte seg for mindre enn ett år siden for å delta i flere profesjonelle konkurranser og har allerede vunnet Windy City Contest i Chicago og en Images of the King-prekvalifiserings konkurranse i Maryland, som gjorde det mulig for ham å reise til Memphis for å konkurrere. Etter å ha reist fra kyst til kyst og fremført sin hyllest, er det på tide for Norge å oppleve denne eletriske, unge mannen som har tatt Amerika med storm!