Morgan Vøien

Morgan Vøien

Norge

Norges mest etterspurte ETA kommer tilbake!

Kommer han tilbake? Han må komme tilbake! Dette var mange av kommentarene vi fikk etter årets festival ! Og hvem det dreier seg om; Morgan Vøien.

Image link

Så mange ønsket han tilbake at valget om å engasjere han på nytt for 2023 ble veldig enkelt. Morgan var ikke vanskelig å be, og vi kan glede oss over at denne hyggelig og meget dyktige tribute sangeren fra vakre Bud på Nord Møre kommer tilbake til oss i 2023!

De siste årene har Morgan med sitt eget Band fylt flere store konsert arenaer i Norge. I 2018 ble han Europamester i Birmingham, og i fjor ble han nummer 4. i kvalifisering til Ultimate Elvis som forgikk i Nashville. En stor prestasjon!

Til Våren skal Morgan og hans band gjøre en klassisk Elvis konsert i Molde. De 700 billettene er for lengst borte, og det er til å forstå når vi vet at flere av de mest etablerte ETA i USA berømmer ham for det han leverer. Nå blir det igjen mulig å se Norges beste Elvis tribute artist i Måløy i august.

Vi har selvsagt nå bra med billetter, men når hele artistpakken er ute om kort tid, har vi grunn til å tro at det vil gå unna. Så ikke gjør som han som skulle spise frokost før han skulle bestille rom til 2023. Han står fortsatt på hotellets venteliste.