NM i Elvis Karaoke

DETTE ER KONKURRANSEN:

Hvert år har vi delfinaler rundt i Oslo/omegn hvor premien er deltagelse i finalen om bord på vårt Elvis Cruise som går av stabelen om høsten om bord på Color Line sine ferger mellom Oslo – Kiel. I 2014 skal vi ha delfinaler også på Elvisfestivalen i Måløy. Det er viktig å påpeke at KARAOKE er gøy og alle kan delta. Konkurransen er for amatører, altså ikke trubadurer, imitatorer eller lignende.

Konkurransen er så enkel at den som synger mest tilnærmet lik Elvis blir kåret til Norgesmester i Elvis Karaoke. Antrekk, bevegelse eller uttrykk har ingenting med dommeravgjørelsen å gjøre. Dommerne kjenner Elvis og vil legge merke til spesielle ting i stemmen eller uttale på rett måte. Det har ingenting å si om du er Norges beste vokalist – du trenger ikke synge Elvis i nærhet av Elvis sin stemme uansett.

Delfinale Vinnere: Som vinner av en delfinale vinner du gratis reise om deltagelse i finalene om bord på vårt Elvis Cruise om høsten. Her får du delta i finalen som har en snitt på 800 tilskuere på Color Lines fineste scene.

Finale Vinnere: Som vinner av NM i Elvis Karaoke får du anledning til å delta som artist på neste års Elvis Cruise. Det vil si at du som vinner blir behandlet som artist, får reklame som en artist og selvsagt reiser og spiser gratis sammen med de andre artistene.

Konkurransen startet i 2007 med første finale i 2008 hvor Kristian Lysebråte stakk av med seieren.

Kristian Lysebråte er i dag en velkjent artist i «Elvis» miljøet og med eget band. Kristian er nå også ofte med som dommer i finalene ved behov.

Følgende vinnere har vunnet NM i Elvis Karaoke:

2008 – Kristian Lysebråte, 2009 – Kristian Skjegstad, 2010 – Bjørn Lid, 2011 – Kristian Skjegstad

2012 – Andre Larssen, 2013 – Morgan Vøien, 2014 – Finaler 14 September 2014

Regler:

  1. Man kan ikke delta i konkurransen hvis man promoterer seg eksklusivt som artist eller har mer enn betalt jobb i måneden som vokalist.
  2. Elvis i Norge har et eget «styret» som tar avgjørelse om du kan delta i konkurransen eller ikke. Dette i forhold til om du er en artist eller ikke.
  3. Aldersgrense 20 år da både delfinaler og finaler foregår på steder hvor det selges alkohol eller har aldresgrene for å reise.
  4. Sterk beruselse, dårlig oppførste eller annen negativ oppførstel vil straffes med diskvalifisering.
  5. Filene som brukes i våre konkurranser er levert av Sound Choice, et sett som heter Viva Elvis, det er ingen anledning til å ta med egne filer, cd’r eller lignende til finalene.

Du bruker vårt kontaktskjema for å melde deg på. I meldingsfeltet skriver du hvilken sang du ønsker å fremføre.

God fornøyelse!

 

Øvrige nyheter 2018