Kai Robert

Kai Robert kommer til Måløy med NY Elvis Musikk på trompet fra Nashville !
Han har spilt inn «Elvis- Trumpet With Kai Robert, James Burton and Musicians» i Nashville USA i sammen med selveste Elvis sin gitarist, James Burton. James Burton var både gitarist og som produsent på albumet i sammen med Darrell Toney fra «The Imperials». Flere musikere som har spilt med Elvis, Johny Cash og Buck Owens spiller også på albumet.

Kai Robert er inne i sin 53 sesong som trompetist, sanger, entetainer og komponist. Han har gitt ut hele 63 album igjennom disse årene og solgt mer enn en million platealbum.
Han har 3 Gullplater og 1 Platina plate i sin samling.

Gjennom sin musikk har Kai Robert fått flere utmerkelser, kulturpriser, han er også æresborger av byen Grand Forks i Nord-Dakota i USA.

Kai Robert turnerer med sin musikk rundt om i verden, til høsten er han klar med sin 20. USA turne ! Men før det skal vi få oppleve Kai Robert og hans trompet på The Norwegian Elvis Festival i Måløy, noe han gleder seg til !

Denne fantastiske entertaineren og trompetisten MÅ bare oppleves, og det får du anledning til under The Norwegian Elvis Festival i Måløy.