Reise og opphold

Reise og opphold

Det blir alltid stor rift om de sentrale overnattingsplassene under festivalen, så her gjelder det å være tidlig ute.

Heldigvis er det mange alternativer for overnatting i Måløy og omegn. Se fullstendig oversikt ved å trykke på knappen “Liste” nedenfor.

Hvis du kommer med egen bobil/campingvogn se egen side for dette ved å trykke her

Kontakt ossListe
Image link

Reise til Måløy

VY - Ekspressbussen

Ekpressbussen er et rimelig alternativ. Det er daglige avganger mellom Oslo og Måløy. Buss kan man også ta fra Trondheim, med bytte på Otta. Reisen fra Oslo tar 10 timer. For de som klarer å sove på buss, kan nattbuss være et praktisk alternativ.

Norled - Hurtigbåt

Den raskeste måten å reise fra Bergen eller Florø er med hurtigbåten, som vi kaller Westamaranen. Den går fra Bergen om morgenen og om ettermiddagen, og bruker 4,5 timer til Måløy.

Kystekspressen - Florø/Måløy

Daglige avganger med Kystvegexpressen Florø – Smørhamn – Måløy t/r kan også kombineres med fly til Florø.

Til Måløy med bil

Dersom du kjører fra Oslo gjennom Gudbrandsdalen etter å ha kommet fra Trondheim, over Otta og Stryn, er det ferjefritt. Kommer du over Førde, Bremanger eller Ålesund, må du benytte ferje, men de fleste ferjer har hyppige ruter.

Til Måløy med fly

Ønsker du å ta fly, er Sandane Flyplass den nærmeste, men da er du avhengig av bil eller leiebil til Måløy. Andre flyalternativer er Ålesund og Florø, men da må dette kombineres med Hurtigruten / Havila Kystruten eller buss fra Ålesund til Måløy.

Fra Florø må dette kombineres med Westamaran / Hurtigruten-Havila Kystruten. Ved vurdering av bruk av fly kan du kontakte Bennet Reisebyrå i Måløy på telefonnummer (+47 57853950) for planlegging av reisen!

Image link
Image link