Irene Tronvik

Irene Tronvik

Norge

Image link

Irene Tronvik ble fullstendig hekta på Elvis åtte år gammel etter å ha oppdaget Elvis sin musikk. I ungdomstiden startet hun bandet/gruppen «Hound Dog» med noen venner, noe som førte til diverse opptredener med Elvis. Hun har vært innom både klassisk og jazz-sang, men det var aldri tvil om at det var Elvis sin musikk som fenget henne. Hun har også vært programleder for Elvis Timen på Radio Midt-Norge.

Irene bor i Trondheim, men tilbringer også tid i England og Danmark. Som halv Stryning står Vestlandet henne svært nær. Irene har besøkt The Norwegian Elvis Festival flere ganger som publikum, og dette regnes som et av sommerens høydepunkter.
På festivalen i 2023 opptrådte Irene i Måløy for første gang, og for en opptreden! Med sin sang og karisma leverer hun Elvis på en helt fantastisk måte. Dette er bakgrunnen for at hun kommer tilbake i 2024. Etter at hun forlot Måløy har det også blitt flere festivalopptredener utenlands. Vi ser frem til å ha den sprudlende Irene som artist på festivalen igjen!