Victor Trevino Jr

Victor Trevino Jr

Verdensmester ETA 2022 kommer til Måløy!

USA

Vinneren av Ultimate Elvis Contest i Memphis 2022 (Verdensmester ETA 2022), Victor Trevino Jr., vender tilbake til The Norwegian Elvis Festival i 2024!

Denne fantastiske sangeren og ETA-artisten var i Måløy i 2023, og hans imponerende opptredener under festivalen det året førte til at vi ønsket å invitere ham tilbake – noe han også ønsket!

Selv om Victor er en av de ETA-artistene som reiser rundt i hele USA i de største byene og rundt om i verden, ønsker han å komme tilbake til The Norwegian Elvis Festival og Måløy. Dette er noe vi er stolte av, og det får oss til å tro at vi lager noe helt spesielt gjennom vår festival!

Å vinne Ultimate Elvis Tribute er det samme som å være “verdensmester i 2022”! Victor Trevino Jr. har opptrådt profesjonelt i 10 år. Hans Elvis Tribute-show er blant de beste i verden, og han jobber regelmessig med Graceland, kasinoer og teatre over hele verden. Showene Victor leverte under festivalen i 2023 var helt “amazing” og en stor opplevelse for vårt publikum!

Victor behersker også andre stiler enn Elvis, og hans nye prosjekt “Starry Night in Vegas” er et show som feirer den gyldne tiden i Las Vegas med hits fra sangere som Frank Sinatra, Bobby Darrin, Dean Martin og Sammy Davis Jr, for å nevne noen.

Victor legger sitt beste i hver forestilling, noe han dokumenterte sist han var her. Når du ser og hører ham, skjønner du godt hvorfor han vant Ultimate Elvis Contest og ble kåret til Verdensmester i 2022!

Å få Victor, vinneren av Ultimate Elvis Contest 2022, til Måløy er virkelig et “skup”, noe vi er utrolig glade for! Victor må bare oppleves!

Image link